Sudski tumači - kontakt strana

Sudski tumači za engleski jezik, francuski jezik, nemacki jezik i spanski jezik Beograd, Novi Beograd, Zemun i centar Beograda. Besplatna dostava prevoda dokumenata na vašu adresu na celoj teritoriji Beogradskih opština


  tel:  011 37 31 734
mob:  065 30 34 241
e-mail:  office@sudski-tumaci.rs


Naši sudski prevodioci su iskusni filolozi, postavljeni od strane okružnog suda u Beogradu. Sudski tumač je ovlašćen od strane Ministarstva pravde i svojim pečatom garantuje da je prevedeni dokument istovetan originalu. Pored prevođenja engleskog jezika, naša agencija pružiće vam usluge prevodjenja i overe sudskih tumača za nemački jezik, španski jezik, francuski jezik, italijanski jezik, poljski jezik, rumunski jezik, madjarski jezik, itd. 
Prevodilačka Agencija Popović nudi besplatnu procenu, besplatnu dostavu na teritoriji opštine Beograd i besplatno prevođenje i overavanje dokumenata za decu koja se leče u inostranstvu, popuste na veći broj strana i popuste za stalne poslovne partnere, studente, penzionere itd. Naša kancelarija se nalazi u Hercegovačkoj ulici, broj 38a u Zemunu. Ako želite da uštedite vreme, materijal nam možete poslati skenirano, a mi ćemo Vam overene prevode dopremiti preko naše kurirske službe.

Sledeći blog:  
Sudski tumači